Team MediConnect

Team MediConnect stelt zich graag even voor aan psychiaters, artsen en psychologen. Maak kennis met de consultants van MediConnect.

Robert Spelbrink
Directeur
Rob heeft MediConnect in 1989 opgericht. Onder het motto: "Mensen zijn de meest boeiende wezens op aarde", is hij oprecht een ‘mensen-mens’ en al bijna 30 jaar als senior consultant op zoek naar de optimale match tussen professional en opdrachtgever.
06 - 55 535 535
Voeg me toe op LinkedInMail mijVolg ons
Erik Koldenhof
Directeur
Erik heeft ruim 25 jaar ervaring in HRM-adviezen waaronder arbeidsbemiddeling. Hij haalt energie uit om te sparren met directies en managers om de juiste talenten te plaatsen. Samen met Rob zorgt Erik voor de operationele aansturing van MediConnect.
06 - 21 826 582
Voeg me toe op LinkedInMail mijVolg ons!
Brigitte Schmitz
Consultant

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist, heeft Brigitte in 2018 een carrièreswitch gemaakt. Terwijl zij bij een regulier bemiddelingsbureau werkte, kreeg zij de kans om terug te keren in de zorg. Dit keer echter in de rol van consultant. Brigitte richt zich momenteel specifiek op carrièremogelijkheden voor psychiaters. Zij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en is geïnteresseerd in wat de kandidaat motiveert en beweegt.

06 - 26 28 85 00

Ontdek wie ik benMail meVolg ons!
Mandy Kraaij
Consultant

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse branches,  is Mandy sinds een paar jaar werkzaam in de personeelsbemiddeling. Ze haalt energie uit persoonlijk contact en het helpen van mensen. Mensen helpen door te luisteren en bewust maken, want vanuit bewustzijn ontstaat keuze vrijheid. 

Mandy is werkzaam als consultant bij MediConnect en richt zich momenteel specifiek op carrièremogelijkheden voor psychologen. 

06 - 19 15 18 00

Voeg me toe!Mail mij!Volg ons!