Team MediConnect

Team MediConnect stelt zich graag even voor aan psychiaters, artsen en psychologen. Maak kennis met de consultants van MediConnect.

Robert Spelbrink
Directeur
Rob heeft MediConnect in 1989 opgericht. Onder het motto: "Mensen zijn de meest boeiende wezens op aarde", is hij oprecht een ‘mensen-mens’ en al bijna 30 jaar als senior consultant op zoek naar de optimale match tussen professional en opdrachtgever.
06 - 55 535 535
Voeg me toe op LinkedIn Mail mijVolg ons
Erik Koldenhof
Senior consultant
Erik heeft ruim 25 jaar ervaring in HRM-adviezen waaronder arbeidsbemiddeling. Hij haalt energie uit om te sparren met directies en managers om de juiste talenten te plaatsen. Samen met Rob zorgt Erik voor de operationele aansturing van MediConnect.
06 - 21 826 582
Voeg me toe op LinkedIn Mail mijVolg ons!
Kudret Ögretmen
Senior consultant
Kudret heeft enorm veel ervaring binnen de werving en selectie in de ggz. Als geen ander weet ze vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Volgens Kudret is een dag niet gelachen een dag niet geleefd. Haar werk doet ze dan ook altijd met een grote glimlach!
06 - 26 28 85 00
Voeg me toe! Mail mij!Volg ons!
Chris Kooijman
Consultant
Chris is de nieuwe aanwinst van MediConnect. Met zijn enthousiasme en frisse blik zal hij het team versterken. Hij is een persoon die graag mensen verbindt met elkaar en in oplossingen denkt. Chris zet ook graag zijn tanden in nieuwe uitdagingen.
06 - 19 15 18 00
Ontdek wie ik ben Mail meVolg ons!