Team MediConnect

Team MediConnect stelt zich graag even voor aan psychiaters, artsen en psychologen. Maak kennis met de consultants van MediConnect.

Kudret Ögretmen
Senior consultant
Kudret heeft enorm veel ervaring binnen de werving en selectie in de ggz. Als geen ander weet ze vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Volgens Kudret is een dag niet gelachen een dag niet geleefd. Haar werk doet ze dan ook altijd met een grote glimlach!
06 - 26 28 85 00
Voeg me toe! Mail mij!Volg ons!
Robert Spelbrink
Directeur
Rob heeft MediConnect in 1989 opgericht. Onder het motto: "Mensen zijn de meest boeiende wezens op aarde", is hij oprecht een ‘mensen-mens’ en al bijna dertig jaar als senior consultant op zoek naar de optimale match tussen professional en opdrachtgever.
06 - 55 535 535
Voeg me toe op LinkedIn Mail mijVolg ons
Synthia Inge
Consultant
Synthia werkt alweer ruim een jaar met veel plezier bij MediConnect. Ze houdt ervan om mensen met elkaar te verbinden en proactief mee te denken met onze professionals en opdrachtgevers. Met haar positieve instelling maakt ze van elke dag een mooie dag.
06 - 45 77 61 70
Welkom in mijn netwerk! Mail mijVolg ons!
Stephanie Rosenau
Administratie & Communicatie
Stephanie is sinds kort aangesloten bij MediConnect om het team te versterken. Momenteel studeert zij ook nog Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg en pakt nieuwe ervaringen met beiden handen aan.
Laten we kennis maken! Mail mijVolg ons!