Team MediConnect

Team MediConnect stelt zich graag even voor aan psychiaters, artsen en psychologen. Maak kennis met de consultants van MediConnect.

Robert Spelbrink
Directeur
Rob heeft MediConnect in 1989 opgericht. Onder het motto: "Mensen zijn de meest boeiende wezens op aarde", is hij oprecht een ‘mensen-mens’ en al bijna 30 jaar als senior consultant op zoek naar de optimale match tussen professional en opdrachtgever.
06 - 55 535 535
Voeg me toe op LinkedInMail mijVolg ons
Erik Koldenhof
Senior consultant
Erik heeft ruim 25 jaar ervaring in HRM-adviezen waaronder arbeidsbemiddeling. Hij haalt energie uit om te sparren met directies en managers om de juiste talenten te plaatsen. Samen met Rob zorgt Erik voor de operationele aansturing van MediConnect.
06 - 21 826 582
Voeg me toe op LinkedInMail mijVolg ons!
Chris Kooijman
Consultant

Chris werkt nu al een tijdje bij MediConnect. Met zijn enthousiasme en frisse blik versterkt hij het team. Hij is een persoon die graag mensen verbindt met elkaar en in oplossingen denkt. Chris zet ook graag zijn tanden in nieuwe uitdagingen.
06 - 19 15 18 00

Ontdek wie ik benMail meVolg ons!
Alies Stelpstra
Consultant

Alies werkt als consultant en communicatie medewerker bij MediConnect. Zij heeft zelf in de zorg gewerkt en is bekend met verschillende organisaties. Zij houdt van aanpakken en doet dit met een lach. 
06 - 45 77 61 70

Voeg me toe!Mail mij!Volg ons!